Voor al uw rijopleidingen ….

Rijlessen Alphen aan den Rijn

Neem contact met ons op.

Je rijbewijs halen op een manier die bij jou zal passen!

Wanneer je wilt gaan beginnen met rijlessen Alphen aan den Rijn, is het belangrijk om jezelf van tevoren goed te oriënteren. Je wilt er natuurlijk van verzekerd zijn dat je straks bij een rijschool zit met een goede kwaliteit lessen en een fijne rij instructeur.

Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan wil Rijschool Rijnland jou graag helpen met rijlessen Alphen aan den Rijn. Bij Rijschool Rijnland haal je het rijbewijs op een manier die bij jou past. Is dit een spoedcursus van 10 weken, van 4 weken of van 10 dagen? Of heb je last van faalangst en vind je het moeilijk om te beginnen met rijlessen? Met verschillende gespecialiseerde rij instructeurs bieden wij rijlessen op maat.

Hoeveel rijlessen Alphen aan den Rijn heb ik nodig?

De één haalt zijn rijbewijs al met 15 lessen en de ander heeft 40 lessen nodig om het rijden te beheersen. Natuurlijk kan er van tevoren nog niet helemaal precies worden gezegd hoeveel rijlessen jij nodig hebt, maar wel wordt er een schatting gemaakt. Om je een indicatie te geven van een gemiddeld aantal rijlessen, kun je hieronder het schema bekijken:

Een wonderkind:                                                       10 tot 20 rijlessen

Vlotte leerling met feeling voor autorijden:        20 tot 30 rijlessen

Gemiddelde leerling:                                               30 tot 40 rijlessen

Onervaren leerling:                                                  40 tot 50 rijlessen

Bekijk hier onze actuele tarieven voor een uur autorijles!

Bij Rijschool Rijnland zijn er zes verschillende lespakketten voor rijlessen Alphen aan den Rijn. Er zal dus zeker een lespakket bijzitten die bij jou past. Om van tevoren toch een schatting te maken hoeveel rijlessen je nodig zal hebben, wordt er vaak een intake rijles aangeraden. De ervaren rij- instructeur kan dan aan de hand van de rit kijken welk pakket het beste bij jou past. Ben je nog geen 18? Bekijk dan eens de pagina over Rijbewijs 16 jaar.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Rijschool Rijnland helpt jou graag zo snel mogelijk aan je rijbewijs!