Voor al uw rijopleidingen ….

Brommer – Scooter rijbewijs AM

BROMFIETS/SCOOTER rijbewijs in 1 dag?

Start nu met rijlessen!

BROMFIETS / SCOOTER rijbewijs in 1 dag?

Start nu met rijlessen!

Rijbewijs in 1 dag?

Eindelijk 16! Nu mag je na het behalen van je theoriecertificaat en praktijkexamen, door bijvoorbeeld de cursus: bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag, eindelijk zelfstandig met je mooie aanwinst en je bromfiets/scooter rijbewijs voor de (bromfiets/categorie AM) op stap!

Wat zijn de kosten? Bel ons even 0172-473815

De spoedcursus bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag

De spoedcursus “bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag” is een dagopleiding van 6 uur, dit is inclusief het praktijkexamen aan het eind van de dag bij het CBR. Voor deze dagopleiding heb je een geldig theoriecertificaat nodig, wij starten deze dagopleiding vanaf onze locatie op De Schans 21, Alphen aan den Rijn.

Voor wie is het bromfietsexamen ingevoerd?

Voor iedereen die 16 jaar of ouder is en nog niet in het bezit is van een ander geldig rijbewijs.

Hoe ziet de opleiding scooter rijbewijs eruit?

Je start met het halen van je theoriecertificaat dat mag al vanaf je 15.5 jaar, daarna kan vanaf je 16e verjaardag het praktijkexamen doen bij het CBR.
Het praktijkexamen voor de categorie BROMFIETS / SCOOTER zal 45 minuten duren. Tijdens het examen wordt een route gereden van ongeveer 25 minuten waarbij jij als kandidaat wordt beoordeeld op je verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator volgt jou op een eigen bromfiets / scooter, tevens mag de opleider van onze rijschool meerijden op een eigen bromfiets / scooter.

Vraag: Is er een apart examen voor de voertuigbeheersing?
Antwoord: Nee, maar de examinator neemt de voertuigbeheersing wel in zijn beoordeling mee. Tijdens het praktijkexamen beoordeelt hij ook of jij het voertuig beheerst.

Hoe reserveer ik een theorie examen?

Theorie examen kun je zelf reserveren op www.cbr.nl of de rijschool kan het voor je reserveren (neem contact met ons op voor aanvullende kosten)

LET OP!

Voordat wij voor jou een eventueel examen kunnen plannen (theorie of praktijk) is het nodig om onze rijschool te machtigen bij het CBR. Dit gebeurt met je DigiD en ons rijschoolnummer 5415R1.

Waarom rijles bij Rijschool Rijnland?

Omdat de bromfietsopleiding voor het behalen van je scooter rijbewijs alleen gegeven mag worden door motorinstructeurs en wij hebben 4 motorinstructeurs. We hebben een mooi slagingspercentage, vergelijk dit maar eens met dat van de andere rijscholen in Alphen aan den Rijn.

Nu is de keus snel gemaakt, toch?

Wat kan Rijschool Rijnland?

Na je aanmelding doe je op een rustig terrein achter onze rijschool de intakerijles van 1 uur om je voertuigbeheersing te oefenen en te kijken of je geschikt bent voor de cursus: “bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag” (spoedcursus).

Voor deze intakerijles van 1 uur hoef je nog niet in het bezit te zijn van een theoriecertificaat.

Het adres van onze rijschool is:
De Schans 21, Alphen aan den Rijn,
Tel. 0172-473815